Ali Buhara Mete Kimdir?

Son Güncelleme: 23 Şubat 2014 - 11:53 0 Yorum Yazar:

Ali Buhara Mete biyografisiAli Buhara Mete 20 Şubat 1983 İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi, Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı. Ömer Lütfi Mete’nin oğludur.
Mete Pana Film’de senaryo grubunda çalıştı. yazete.com adlı haber portalinde sinema ve spor yazıları yayınlandı.
Filmografi

Ortaklar Ali 1993 TGRT Yardımcı oyuncu
Yolun Sonu Tarık 2006 Yardımcı oyuncu
Eşref Saati Mete 2008 Show TV Yardımcı oyuncu
Halil İbrahim Sofrası Şener 2010 TRT 1 Yardımcı oyuncu
Bir Kadın Tanıdım Hüseyin 2011 TNT Türk Yardımcı oyuncu
Kurtlar Vadisi Pusu Akif 2012- ATV Yardımcı oyuncu

Ali Buhara Mete Kimdir? ile Benzer Yazılar:

23 Şubat 2014 Saat : 11:53

Ali Buhara Mete Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------