Alp Korkmaz Kimdir?

Son Güncelleme: 11 Mart 2014 - 11:41 0 Yorum Yazar:

Alp Korkmaz biyografisiAlp Korkmaz 2 Mart 1981 Ankara doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusudur. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır, Lise öğrenimini ise Çanakkale’de Tamamlamıştır.

Amerika’da üniversite hayatına başladı. University of South Florida Radyo Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra New York’a oyunculuk eğitimi almaya gitti.

New York’un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamladıktan sonra 2006 yazında Türkiye ye döndü. Döneli henüz 1 ay olmasına karşın Türker İnanoğlu tarafından keşfedilen Korkmaz Erler Filmin yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar adlı dizide Ali karakterini canlandırıyor.

Nisan ayının 2. haftasında askerlik nedeniyle diziden geçici bir süreliğine ayrılmıştır. Vatanî görevini (askerlik), 333. Kısa Dönem olarak Nisan 2010’da başlayıp Eylül 2010’da Bingöl’de tamamlamıştır.Şu an halen Erler Filme bağlı olan Arka Sokaklar dizisinde Ali rolüne devam etmektedir. Dizide Keskin Nişancı-Komiser rolündedir.İlk sinema filmi 2009 yılında Ertekin Akpınar’ın yönettiği “Melekler ve Kumarbazlar”da,2’nci sinema filmi 2012 yılında “Laz Vampir Tirakula” ve 3’ncü sinema filmi “Peri Masalı”da oynamıştır.2011 yılında Özgür Ozan’la birlikte “Turkcell” reklamında rol almıştır.

Filmografi

Film
Melekler Ve Kumarbazlar (2009) [1]
Laz Vampir Tirakula (2012) [2]
Peri Masalı (2014) [3]
Dizi
Arka Sokaklar (2006)

Alp Korkmaz Kimdir? ile Benzer Yazılar:

11 Mart 2014 Saat : 11:41

Alp Korkmaz Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------