Birkan Sokullu Kimdir?

Son Güncelleme: 5 Nisan 2014 - 2:56 0 Yorum Yazar:

Birkan Sokullu biyografisiBirkan Sokullu 06 Ekim 1985 İstanbul doğumlu  Türk oyuncudur. Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitirmiştir. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var.

Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü’nü bitirdi. Ayrıca 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey’de 3.lük derecesi var.

13 Temmuz 2012’de Aslı Enver ile evlenmiştir. Aslı Enver ve Birkan Sokullu Sarıyer Bahçeköy’deki Event Garden’da dünya evine girdi. Kır düğünüyle evlenen çifti yakın dostları ve set arkadaşları yalnız bırakmadı.
Filmografisi

2008 Melekler Korusun -Levent Yardımcı Oyuncu
2008 Küçük Kadınlar- Ayaz Yardımcı Oyuncu
2008 Elif -Mustafa Yardımcı Oyuncu
2010 Küçük Sırlar -Demir Başrol Oyuncusu
2013 Fatih -Şehzade Mustafa Yardımcı Oyuncu
2014 Kurt Seyit ve Şura- Petro Yardımcı Oyuncu

Birkan Sokullu Kimdir? ile Benzer Yazılar:

5 Nisan 2014 Saat : 2:56

Birkan Sokullu Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------