Ceyda Ateş Kimdir?


Ceyda Ateş biyografisiCeyda Ateş 14 Eylül 1987 Ankara doğumlu Türk sunucu, model ve oyuncudur. Ceyda Ateş Barış Manço Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı. “Gurbet Kadını”, “Aşk Oyunu”, “Elveda Rumeli” “Cennet Mahallesi” gibi dizilerde rol aldı. 2008 yılında Çılgın Dersane Kampta adlı sinema filminde oynadı.

Ayrıca Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak girmiş, daha sonra sezon (3.Sezon-2010) boyunca dizide rol almıştır. Daha sonra “Yer Gök Aşk” adlı dizide konuk oyuncu olarak bir süre rol almıştır. Ardından Adını Feriha Koydum adlı dizide rol almıştır. Adını Feriha Koydum dizisinden 2. sezonun sonunda ayrılmış ve baş rollerini Özgür Çevik’le paylaşacağı Evlerden Biri adlı dizide Nursen karakterini canlandırmıştır. Emir’in Yolu adlı televizyon dizisinin 73. bölümünde geri dönmüştür.

Filmografisi
Sinema

2006 Gülcü Baba Konuk Oyuncu
2007 Çılgın Dersane Esra Yardımcı Oyuncu
2013 Rüya Gibi Geçti Lale Başrol Oyuncusu
2014 Gulyabani Başrol Oyuncusu
Televizyon

1995 Çiçek Taksi Aslı Konuk Oyuncu
1998 Erguvan Yılları Konuk Oyuncu
1999 Hayat Bağları Konuk Oyuncu
2000 Küçük İbo Elmas Konuk Oyuncu
2000 Üvey Baba Konuk Oyuncu
2001 Tatlı Hayat Elena Gül Konuk Oyuncu
2001 Dünya Varmış Konuk Oyuncu
2002 Yarım Elma Beren Konuk Oyuncu
2002 Bulutbey Konuk Oyuncu
2003 Gurbet Kadını Merve Konuk Oyuncu
2003 Hayat Bilgisi Sude Yardımcı Oyuncu
2004 Gizli Dünyalar Konuk Oyuncu
2004 Cennet Mahallesi Dicle (Komiserin Kızı) Konuk Oyuncu
2004 Büyük Buluşma Konuk Oyuncu
2005 Beşinci Boyut Gökçe Konuk Oyuncu
2005 Aşk Oyunu Feride Konuk Oyuncu
2006 Karagümrük Yanıyor Petek Konuk Oyuncu
2006 Ahh İstanbul Konuk Oyuncu
2007 Yalan Dünya (2007) Yeliz Konuk Oyuncu
2008 Hayat Güzeldir Pınar Bahtiyar Konuk Oyuncu
2008 Doludizgin Yıllar Pembe Konuk Oyuncu
2009 Kavak Yelleri Leyla Konuk Oyuncu
2009 Elveda Rumeli Pembe Konuk Oyuncu
2010 Yer Gök Aşk Betül Konuk Oyuncu
2011 Adını Feriha Koydum Hande Gezgin Yardımcı Oyuncu
2012 Evlerden Biri Nursen Başrol Oyuncusu
2012 Emir’in Yolu Hande Gezgin Yardımcı Oyuncu
2013 Böyle Bitmesin Derya Konuk Oyuncu
2013 Bir Yastıkta Konuk Oyuncu
2014 Çırağan Baskını,
2014 Yılanların Öcü,

------   BENZER LİNKLER ------

Ceyda Ateş Kimdir? ile Benzer Yazılar:

19 Nisan 2014 Saat : 10:37

Ceyda Ateş Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------   SPONSOR BAĞLANTI ------

SPONSOR BAĞLANTI.