Dilek Serbest Kimdir?

Son Güncelleme: 7 Mart 2015 - 11:24 0 Yorum Yazar:

Dilek Serbest biyografisiDilek Serbest 17 Mart 1981 yılı İzmir doğumlu Türk, manken ve oyuncudur. Anne ve Babası Makedonya göçmenidir.

Medyada “dazlak manken” olarak bilinen Serbest televizyon dünyasına 2002 yılında Yarım Elma dizisi ile katılmıştır.

Kariyerinde yer aldığı en büyük proje ise 2012 yılında gösterime giren Fetih 1453’tür.

Filmografi

2012 Fetih 1453 Era
2006 Tramvay Julie
2004 Büyü Ceren
2003 G.O.R.A. Chepa
TV dizileri

2014 Diriliş Ertuğrul İzadora
2014 Ulan İstanbul Meltem
2011 Şüphe Olcay
2010 Kanıt Sude
2008 Dedektif Biraderler Hayal Esen
2007 Gurbet Yolcuları Perihan
2006 Kaybolan Yıllar Nazlı
2005 Gümüş Derin
2002 Yarım Elma Seda

Dilek Serbest Kimdir? ile Benzer Yazılar:

7 Mart 2015 Saat : 11:24

Dilek Serbest Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------