Elçin Sangu Kimdir?

Son Güncelleme: 5 Nisan 2014 - 12:52 0 Yorum Yazar:

Elçin Sangu biyografisiElçin Sangu, 11 Temmuz 1988 İstanbul doğumludur. Mersin Üniversitesi Opera bölümü mezunudur. 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü burslu olarak kazandı.

Fakat müziğe olan ilgisi terazide daha ağır bastığından okulu yarıda bırakmıştır. Sahne tozu tiyatrosunda eğitim aldıktan sonra dizilerde rol almaya başladı.

Müzik ile ilgili olduğu için bu dönem kısa bir süre sonra okulunu yarıda bırakmıştır.
Sangu Sahne tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk olarak ise dikkatleri Fox Tv ekranlarında oynanan Bir Aşk Hikayesi dizi ile olmuştur. Son olarak da Kurt Seyt ve Şura dizisinde rol almıştır.
Filmografisi
Kiralık Aşk 2016
Sevdam Alabora – 2015
Kurt Seyit ve Şura – 2013
Bir Aşk Hikayesi – 2013 (Eda Çağlar)
Aşk Kaç Beden Giyer – 2012 (Nehir)
Öyle Bir Geçer Zaman ki – 2010 (Jale)

 

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Linkler:

Elçin Sangu Kimdir? ile Benzer Yazılar:

5 Nisan 2014 Saat : 12:52

Elçin Sangu Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------