Hakan Vanlı Kimdir?

Son Güncelleme: 16 Aralık 2014 - 1:57 0 Yorum Yazar:

Hakan Vanlı biyografiHakan Vanlı 1 Mart 1963 yılı Ankara doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısıdır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Hakan Vanlı, sanat yaşamına tiyatro ile başladı.

Devlet Tiyatrosu kadrosunda olan sanatçı, tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almakta ve Duru Tiyatro bünyesinde açılan oyunculuk atölyelerinde eğitmenlik yapmaktadır.
Vanlı aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. Birçok radyo tiyatrosu ve dublaj çalışmasında seslendirme yapmıştır.

Filmografisi
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin-2014-Seslendirme
Sağ Salim 2: Sil Baştan 2014 – Tekin
Evlilik Okulu-2011-2012
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin-2010-Seslendirme
Osmanlı Cumhuriyeti: Gani Müjde – 2008
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu : Kartal Tibet – 2006
İki Aile : Metin Günay – 2006
Sessiz Gece – 2005
Mavi Kolye – 2004
Omuz Omuza – 2004
Sihirli Annem – 2003-Konuk Oyuncu
Asmalı Konak : Çağan Irmak – 2002
Vay Anam Vay – 2001
Şrek – 2001 – Seslendirme
Çifte Bela – 2001
Üvey Baba – 2000
Kurtlar Sofrası – 1999
Rüzgar Gülü – 1999
Ah Bir Zengin Olsam : Kartal Tibet – 1999
İnsan Kurdu – 1997
Tersine Akan Nehir – 1996

İlginizi Çekebilecek Diğer Linkler:

Hakan Vanlı Kimdir? ile Benzer Yazılar:

16 Aralık 2014 Saat : 1:57

Hakan Vanlı Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------