İpek Özkök Kimdir?

Son Güncelleme: 24 Aralık 2013 - 3:01 0 Yorum Yazar:

İpek Özkök biyografisiİpek Özkök, ( 17 Nisan 1982, İstanbul) Türk oyuncu ve manken. 1982 İstanbul doğumlu olan Ipek Özkök, Sakarya Üniversitesi Seramik Bölümü Mezunu.Üniversitede okurken 2003 senesinde modelliğe başladı ve ardından bir çok reklam filmi ve dizide rol aldı. İpek Özkök, Lig TV’de yayınlanan Derin Futbol’da Hıncal Uluç’la birlikte sunuculuk yapmıştı. Ve Su Sıralar hem Gece Gündüz dizisinde oynuyor hem de Kanal 1 de “Magazin 1” adli programi sunuyor. Boyu 1.69 m

Filmografisi

  • Aşk Bir Hayal – (2009) – Nevin
  • Gece Gündüz – (2008) – Alev
  • Çıngıraklı Top – (2008) – Semra
  • Aman Annem Görmesin – (2008) – Ebru
  • Yalan Dünya – (2007) – Filiz
  • Son Tercih – (2007) – Nil
  • Güz Yangını – (2005) – Naz
  • Beyaz Gelincik – (2005) – Filiz
  • Camdan Pabuçlar – (2004)

İpek Özkök Kimdir? ile Benzer Yazılar:

24 Aralık 2013 Saat : 3:01

İpek Özkök Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------