İzzet Çivril kimdir | Baybul

İzzet Çivril Kimdir?

Son Güncelleme: 25 Şubat 2014 - 3:02 0 Yorum Yazar:

İzzet Çivril biyografisiİzzet Çivril 1952 İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Konservatuvarı mezunudur. Çivril’in kariyerinde yer aldığı en büyük proje 2012 yılında gösterime giren Fetih 1453’tür.
Filmografi

2010 Aziz İstanbul
2010 Nene Hatun
2010 Mahpeyker Kösem Sultan -Hekimbaşı
2012 Esmer -Raoul Hainze
2012 Ayaz -Alex
2012 Fetih 1453 -Kardinal Isidor
TV dizi ve filmleri

1992 Emret Bakanım
2008 İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy -Abbas Halim Paşa
2010 Gesi Bağları -Komutan
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi -İbrahim Akça
2011 Kız Annesi -Muhsin

İzzet Çivril Kimdir? ile Benzer Yazılar:

25 Şubat 2014 Saat : 3:02

İzzet Çivril Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------