Murat Garipağaoğlu Kimdir | Baybul

Murat Garipağaoğlu Kimdir?

Son Güncelleme: 15 Mayıs 2014 - 1:55 0 Yorum Yazar:

Murat Garipağaoğlu biyografisiMurat Garipağaoğlu 1969 Ankara doğumlu Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1987 yılında İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun oldu.

1993 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na girdi.

“Macbeth”, “Woyzeck”, ’’Marat Sade’’, ’’Zengin Mutfağı’’ gibi oyunların başrollerini üstlendi. Zengin Mutfağı oyunundaki performansıyla 2013 Afife Jale Ödüllerinde “En Başarılı Komedi/Müzikal Oyuncusu Ödülü’ne layık görüldü.

Özel becerileri arasında Ping pong, Okçuluk, Yelken, Scuba Dalış

Ödülleri

2013 Afife Jale Ödülleri En Başarılı Komedi/Müzikal Oyuncusu

Filmografisi

Diğer Yarım, 2014
Cinayet – 2014
Suskunlar – 2012
Bu Son Olsun – 2012 (Sinema)
Dicle – 2007
Sahra – 2004
Çamur – 2002

Murat Garipağaoğlu Kimdir? ile Benzer Yazılar:

15 Mayıs 2014 Saat : 1:55

Murat Garipağaoğlu Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------