Özgül Kavruk kimdir?

Son Güncelleme: 10 Mayıs 2014 - 2:50 0 Yorum Yazar:

Özgül Kavruk biyografisiÖzgül Kavruk 1 Aralık 1977 Aydın doğumlu Türk dizi oyuncusu ve mankendir. Söke Lisesi eski müdürlerinden Ahmet Kavruk ile emekli öğretmen Nigar Kavruk’un kızı olan Özgül Kavruk 2000 yılında Derman Bey adlı dizi ile oyunculuğa başladı.

2001 yılında ise Böyle mi Olacaktı? adlı atv ekranlarında yayınlanan dizide rol aldı. Mankenliği ise İzmir’de başladı.2008 yılında Ömer Seçkin ile evlendi.

1999 Ayyıldız Kataloğunun kapak kızı olan Kavruk, Yedi Tepe Üniversitesi iletişim Fakültesinin Halkla ilişkiler ve Tanıtım bölümü üçüncü sınıfında okuyor. Çok sayıda dizi oynadı, iyi derece İngilizce, Almanca biliyor ve iyi bir oyuncu olmanın hayalini kuruyor.

Filmografi
Derman Bey (2000)
Böyle mi Olacaktı? (2001)
Gurbet Kadını (2003)
Nehir (2005)
Rüyalarda Buluşuruz (2006)
Doktorlar (2007)
Arka Sokaklar (2007) (misafir oyuncu)
Parmaklıklar Ardında (2008)
Kızım Nerede (2011)
Sakarya Fırat (2012)
Hatasız Kul Olmaz (2014)

Özgül Kavruk kimdir? ile Benzer Yazılar:

10 Mayıs 2014 Saat : 2:50

Özgül Kavruk kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------