Seda Güven kimdir | Baybul
     

Seda Güven Kimdir?


Seda Güven biyografisiSeda Güven 11 Haziran 1984 İzmir doğumlu Türk oyuncudur.

Seda Güven Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım bölümünden mezun oldu. Mankenlik ajansının sahibi Başak Gürsoy’un telkinleriyle oyunculuğa başlayan Seda Güven, artık oyunculuğu hayatında bir renk olsun diye değil, kariyer için yapıyor.

Hiç oyunculuk eğitimi almamış olan Güven, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde giysi tasarımı okuyor. Güven, oyunculukla stilistliği bir arada sürdürmek istiyor.

Başak Gürsoyun telkinleriyle oyunculuğa başladı. İlk kez Ekmek Teknesi dizisinde küçük bir rolde oynayan Güven üç sene sonra Ateşli Topraklar, Elveda Derken ve Hepimiz Birimiz İçin dizilerinde oynadı. 2010-2012 yılları arasında Ay Yapımının Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde Meltem Alagöz karakterini canlandırdı. Merhaba Hayat -2012- dizisinde Nil karakterini canlandırdı.Şu anda Kurt Seyit ve Şura dizisinde Valentina karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi

Ekmek Teknesi (2002)
Ateşli Topraklar (2005)
Elveda Derken (2007) Eda
Hepimiz Birimiz İçin (2008)
Fatmagül’ün Suçu Ne? (2010) – (2012) Meltem Alagöz
Merhaba Hayat (2012) Nil
Kurt Seyit ve Şura (2014) Valentina Veijenskaya

 

 

------   BENZER LİNKLER ------
1 Nisan 2014 Saat : 4:45

Seda Güven Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

SPONSOR BAĞLANTI.




------   .SPONSOR BAĞLANTI.------