Tuğba Melis Türk kimdir?

Son Güncelleme: 10 Mayıs 2014 - 2:24 0 Yorum Yazar:

Tuğba Melis Türk biyografisiTuğba Melis Türk 7 Eylül 1990 İstanbul Türk sinema ve dizi oyuncusudur. İlk 3 boyutlu Türk filmi olan Cehennem’de oynadı. 21 yaşında Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci oldu.

2011 Best Model Of Turkey yarışması birincisi Tuğba Melis Türk, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ersan Gülüm ile 2013 yılında nişanlandı.

Best Model Of Turkey birincisi ve modellik yapmaktadır. Tuğba da ayakkabı ve şapka tutkunu kızlarımızdan. Tuğba’nın 50 çift ayakkabısı ve 20 tane şapkası var. Kampta (Best Model Of Turkey) özlediği şeyler ise cep telefonunun zil sesi ve çilek…

Yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği, yönetmeliğini Yasin Uslu’nun yaptığı, senaryosunu Ferda Eryılmaz’ın yazdığı “Hatasız Kul Olmaz”ın çekimleri İznik’te başladı. Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Tuğba Melis Türk, dizide Duygu karakterini canlandıracak. Mustafa Kutlu’nun “Zafer Yahut Hiç” isimli kitabından esinlenerek yazılan “Hatasız Kul Olmaz”ın başrollerinde ise Ekin Türkmen, Ertan Saban ve Murat Han yer alıyor.

Filmografi
Hatasız Kul Olmaz (2014) Duygu
Sana Bir Sır Verecegim (2014) Deniz
Leyla ile Mecnun (dizi)(2013) Peri Kızı (Taş Bebek)
krem (dizi)(2012) şelale
Kolpaçino: Bomba (2011)
Cehennem 3D (2010)
Sevgili Düşmanım (2008) Ezgi
Annem (2007) Başak
Senin Uğruna (2007) Emel
Arka Sokaklar (2006) Nesrin
Büyük Buluşma (2004) Yasemin
Adını Feriha Koydum (2012) Rüya Çelik (konuk oyuncu)
Gökhan Türkmen – Bitmesin (2012)

Tuğba Melis Türk kimdir? ile Benzer Yazılar:

10 Mayıs 2014 Saat : 2:24

Tuğba Melis Türk kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------