Ushan Çakır Kimdir?

Son Güncelleme: 5 Nisan 2014 - 2:44 0 Yorum Yazar:

Ushan Çakır biyografisiUshan Çakır 23 Mayıs 1984 İzmir doğumlu Türk oyuncudur. Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz gibi dizilerde rol almıştır. 2011 yılında Leyla ile Mecnun’da canlandırdığı Arda karakteriyle ünlenmiştir.
Eğitim durumu: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı 

Dedemin İnsanları, Uzun Hikaye ve Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi filmlerinde rol almıştır. Çeşitli dizilerde seslendirmeler de yapan genç oyuncu son olarak 20 Dakika dizisine girmiştir.

Rol aldığı tiyatro oyunları
Iska : Fuat Mete – Krek – 2013 / 2014
Kurabiye Ev : Mark Schultz – Tiyatro Yan Etki – 2012
Korku Tüneli : Philip Ridley – Tiyatro Sıfır Nokta İki – 2010
Bazı Sesler : Joe Penhall – Tiyatro Sıfır Nokta İki – 2010
Açık Denizde : Slowomir Mrozek – Kent Oyuncuları – 2007
Kuyruk (oyun) : Israel Horowitz – Kent Oyuncuları – 2007
Anna Karenina : Lev Tolstoy/Helen Edmundson – Kent Oyuncuları – 2006

Filmografi
2005 Belalı Baldız -Barış
2006 Başka Semtin Çocukları
2008-2009 Gece Gündüz -Yavuz/Damat Ferit
2011 Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi
2011 Dedemin İnsanları -Büyük Ozan
2012 Uzun Hikaye
2011-2012 Leyla ile Mecnun -Arda
2013 -20 Dakika -Özgür
2013 – Sev Beni -(Cemal) sinema filmi
2014 Kurt Seyit ve Şura Celil Kamilof
2015 Kara Ekmek

İlginizi Çekebilecek Diğer Linkler:

Ushan Çakır Kimdir? ile Benzer Yazılar:

5 Nisan 2014 Saat : 2:44

Ushan Çakır Kimdir? Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

------   İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ------ ------------------------------------------------------- ------   SPONSOR BAĞLANTI ------